the guy who lives on, even though he's dead!

Kom just hem från stan! och fyfan vad jag har shoppat, kommer typ ha träningsvärk i ena armen imorgon eller ngt! Köpte lite kläder från gina och underkläder och smink från HM och lite mer smink från Kicks. Efter jag shoppat klart så tog jag, mamma och lil'sis en fika på barista och för mig blev de det vanliga alltså en choklad tårta(?) och en stor chai latte!
Vi for till sf vid 5 och köpte biljetterna, väntade i en kvart sen så fick vi gå in till salongen!
Som sagt så såg vi Michael jackson's '' This is it'' och fyfan var den är bra, höll på att gråta några gånger, men jag klarade mig! Asså det är sjukt hur man hade '' glömt'' bort honom, han är ju fan The king of pop. Men alla rykten om att han var pedofil gjorde så att när man tänkte på MJ så tänkte man genast pedofil, men han var någonting speciellt. You don't know what you're missing until it's gone! Bara sanning kan jag säga! Michael Jacksson= R E S P E C T!!!!!!!!

RIP!


stan here I coooome!

hejsanhoppsan!

Idag så blir det en hel dag på stan med mamma och kanske min syster, får se om hon orkar hänga med!
Så jag ska alltså shoppa som en jävel, länge sen man var på stan med mamsen! ska nog bli kul. shopping,fika och bio senare! ska se MJ filmen, måste ju som ändå se den,det är fan ett måste! lite pinsamt om man inte har sett den. Antonia sa att det var hur bra som helllst, hoppas på att det stämmer också! Men jag tänkte bara skriva ett inlägg lite fort! Skriver mer när jag kommer hem!
ha en bra lördag!

Take care/ your's truly!


shablaha

Idag hade jag sovmorron till 9 men jag vaknade dock halv 8, varför vet jag inte.
Så jag chillade framför datorn till tiden var inne att klä på sig och bege sig till bussen till ersboda, där jag skulle kolla knät, det tog ungefär 40minuter,  eller kanske mindre.
När jag skulle ta bussen till antonia så väntade jag vid fel busshållsplats så jag missade 8, det var fan det värsta eftersom vädret är ju piss jusst nu, regn och jag vet inte vad!
Så jag ringde antonia så att hon kunde hålla mig sällskap, haha:P bussen kom vid 20 i 10, så jag tog bussen till antonia chillade med henne tills 12 sen vart jag tvungen att gå till skolan :(
Men ett måste är ett måste!
Nu är jag på matten, slutar om några minuter! :)
så då blir det väll att lunka hem i skylan, plugga lite, sen blir det iksu med antonia och alexandra!
G2G

take care/ your's truly!


let me know when you know I know that you know

hej allihopa!!

Igår så ''fixade'' jag min garderob? dvs. att jag la in alla kläder, eller dom som inte är i smutsen. Det ser jävligt tomt ut eftersom det är så jävla stor! helt sjukt, fan större än vad jag hade trott.. bilder kommer nångång.
Efter jag var klar med garderoben så satt jag bänkad framför idol.. och Eddie åkte ut denna gång, det var dock inte oväntat, det som var oväntat var ju att jag fällde några tårar.. vet dock inte varför.
Idag så for jag till strömpilen för att hitta en jädrans bikini men så klart så ska jag ju inte hitta en.
Sen efter jag hade gett upp hoppet så ringer antonia och ber mig komma ner till stan och såklart så gjorde jag det, men hittade ingen bikini där inte, menmen det är sånt man får ta lite då och då eller? efter vi kollade på kläder så  gick vi till barista och köpte en stor chai-latte och en chokladtårta med grädde, och ja.. fyfan va det är gott. Efter fikat så gick vi bara runt och inte gjorde någonting typ, for till åhlens och provade den nya mascaran med vibrator och den var faktiskt ruskigt bra, hoppas på att den blir mitt nästa inköp!!! Sen så gick vi och rökte. när ciggen var slut och fingrarna blåa så gick vi till donken köpte en muffin och vatten.
Efter det så gick vi ut på en cigg igen :) hahaha, sen så tog jag bussen hem!
men nu ska jag kolla på Taking the stage! 

Sen så har jag börjat att fundera på kärleken.. vad är det som är så bra med den? som ni kanske vet så råkade jag bli kär i sommras men såklart så var det ju i fel kille.
Jag faller alltid för samma typ, även fast jag vet att jag kommer att bli sårad...
.. men varför faller jag alltid för samma killar då?
Är det så att jag vill ha lite spänning? eller är det så att jag inte kan rå för det, att det bara händer?
jag tror att jag har kommit till en plats i livet där jag inte vill vara singel lägre, har varit det så länge nu så att jag känner mig redo för ett förhållande. Men frågan är vem?

Take care / your's truly!


de är så det ser ut

Dagen startade förjävligt bra tills pappa kom in och förstöre allting som vanligt, vaknade runt halv nio bussen gick klockan 9, men då kommer pappa in och säger att han ska skjussa mig, som ni kanske har märkt så frågade han inte utan han sa det.. som om jag inte hade något val och sånt stör jag mig på ganska så hårt! Väl framme på skolan så har jag tyska och våra lärare är rätt så virrig.. fick läxa på 10 glosor inte så mycket men ändå! har fan annat som är ''viktigare''.
Efter tyskan hade jag engelska där vi skulle rabla upp en massa tv program som man kollar på villket var ganska så lätt eftersom det har jag som ändå koll på. Sen så hade jag lunch eller så kanske jag ska säga att efter det så slutade jag. Så nu sitter jag i kafeterian och bloggar medans jag lyssnar på musik. funderar på om jag ska till haga och plugga lite eftersom dom har läxhjälp, och jag antar att marre ska dit. Nu ska jag nog bara ta de det lilla lugna, alltså chilla till musik! Sen vid tre ska jag till haga.
Och om någonting helt annat så får jag min garderob idag! har fan väntat i en månad men nu så får jag den äntigen. mitt rum är tomt, det ända som är kvar är sägen. haha

G2G
Take care/ your's truly!


I'm back to stay!

kanske ska börja med att skriva hej.. det var ett tag sen nu va?
Jag tog ett litet eller litet och litet, ganska stort uppehåll eftersom jag inte har varit så stabil eller vad man nu än ska säga? men nu är jag tillbaka för att stanna också!

ja.. vad ska jag börja med?.. kan säga att det är MINUS grader här uppe inte för att det är mycket bara -1 men ändå, vi är inte ens inne i december och det är redan snö utanför fönstret.
Idag har jag inte gjort så mycket, var på extra matten gjorde dock inte ett enda tal.. det var inte oväntat.
efter det så for jag in til stan för att antonia ville träffas.
Vi gjorde inte så mycket, kollade på skor på DNA, köpte en chai latte och kollade på kläder på Bik bok och H&M.
sen var det dags för henne att fara mot bussen ( hon skulle till kramfors) så då tog jag bussen tillbaka till skolan, men när jag väl är framme så ser jag att idrotten har börjat och den är på simhallen och jag orkar fanimej inte gå dit så jag chillade med Sofia ett tag snackade om allt möjligt!
efter det så  var det svenska och vi skulle argumentera vilket jag älskar att göra.. efter det så var det matte.. eller jag är på matten nu.
OCH efter matten så har jag jävlafitt hemspråk vilket jag hatar eftersom min lärare är HELT FUCKED UP!! fick fan frånvaro förra veckan eftersom jag skulle på ett möte vid fem och missa FEMTON minuter av lektionen.

Men nu ska jag börja jobba matte.. eller jag ska iaf försöka!

Take care/ your's truly!


RSS 2.0