grejen e att jag inte vet vad dt e

wats gd?
hahah., tillbaka var jag för drygt 2timmar sen, träningen var typ underbart jobbigt hahha, hoopp11 kollade på kalla fakta när jag kom hem, dt handlade typ om byyyn nere i sthlm, inte för att jag ville veta men mamma tvingade mig, bokstavligt talat, hon har fan tagit över min tv, frågan e ju hur länge jag orkar vara snäller mot henne, har fan varit dt i cirkus 1månad nu räcker dt inte? tydligen inte, menmen.. nu ska jag hoppa in i duschen.
Ska bara tillägga att jag dryga med hassan igår/natt asååå så jävla kuuul dt va, var dock Sofias fel hahha!
menmen.. ska hoppa in i duschen, uppdaterar senare men nu ska ni få en tuuuung låt av hassan hahah! han hette/heter dt på msn looolz
Pz!

kallt, iksu salsa.. hur fan ska detta gå?

shoooo!
chillar just nu, har dock inte varit en chilldag, uta ndt har varit en ''mamma dag'' haha, for till coop, HM och stadium på hashboooooda, lolz, hittade ett par högmidjade jeansshort svär dom var kattiga, kosta 199kr VÖÖÖÖÖRT!
fan på rea och grejer, men nu har jag tänkt att jag ska tagga till iksu baby! work out nd shit, men ett måste e ett måste visssst!
Måste bara påpeka att vädret e pissssss! asså am born and raised här i umeå och jag tycker at tdt e för mkt snö, har fan aldrig snöat såhäär mkt, helt sinnes jag veeeet! menmen, jag bor i norrland, vad ska man göra åt saken, finns ingenting att göra när man e omyndig ellerhur, därför hatar jag sverige hahah! , nejnje hatar gör jag inte jag ogillar dt bara extremt mkt..
Men nu ska jag klä på mig sen tagga ut till iksu, men dt blir ju att sa3a på vägen!
lägger in en till chipmunk låt!
pz!

yhyh, u know how i roll yh

Hooola ppl.
kom just hem från michaela, vilket inte är så jätte noooice.. att gå från haga till åhem är ABSOLUT ingenting jag rekommenderar spec. inte i mot vid/snö och typ 2m snö på marken fyfaaan, tog dock bara runt 40min att komma hem inte så farligt.
Hos michaela var det feeeet nice, inte ibörjan men efter dt kom folk, dt var typ jag,marre,michaela johanna, mjau, joanna,filip, oscar och några som jag inte känner looolz, menmen, tror jag skämde ut mig, men om man e onykter så e dt ngt man får ta eller vad säger ni? eller jag i framtiden, haha jag e allt för rolig börjar låta som marre nu,
Allt jag hoppas på nu e att jag inte blir bakis imr, drack iofs inte så jätte mkt, typ-4 shots med vitt vin och sprit BLANDAT smakade fan inte gööttt kan jag lova, men ska slagga nu eller skriva med Sofia Khelifi.
Men 1 sak till Hassan Basheer han en ny brud tydligen, har inte hört dt från hnm men jag vet alllt VIIIIIIIIIIST.
lägger in en tuuuung låt nu också.


27 feb

shulululuuuu!
sitter hoss michaela juat nu, har hjälpt henne välja outfit nu blire maaaat sen smink och hår!
Har inte gjort så mycket idag, for till marrebajs vid 2-3 tagga til stan träffa hennes mammiii, hon köpte ngt linne sj så köpte man ett par Lady Gaga briller steeek i sommar lr?
nu ska jag tagga till köket och hjälpa michaela, menmen, ikv så lutar det mot fest jaa, jag semhar ska dricka hahaha, gratis fylla säger man inte nej till ellerhur? hahah! hopp1 sitter och lallar på om ingenting.
Marre och johanna kommer väll snart antar jag, men jag måste messa mamma och säga att jag e på bio lr ngt, ni vet hur blatte föräldrar e.. jag vet dt iaf..
Aja, ska lägga in en skööön låt innan jag taggar ifrån datorn..
ska tydöigen skriva lappar till michaelas grannar så att dom inte klagar osv.. wen semhar is in de house fings get wiild yh.. hahah JOKES!
PZZZZZZZZZ


RSS 2.0