It's like you don't see me..

Hej!
varför ska alla vara så jävla dryga när man e på ett dåligt humör för?? får ju daaammp!
och varför ska föräldrar vara så dumma i huvudet?, och alltid ska dom säga men OM, ja, och? det händer ju fan inte alla som blir våldtagna och typ ner drogade lixom! men dom ska alltid komma med ''tänk om'' och '' du är fortfarande under årig'' AAHHHH!!!!, varför kan dom inte bara vara normala?
men skit samma, idag har jag varit på stan och köpt ett par tajts och ett par efterlängtade JEANS, nu är jag äntligen klar med det, och ni som läser är säkert överlyckliga för nu slipper ni höra mitt tjat om att jag verkligen behöver jeans.
Ska dunka musik nu.
puss på er alla!

vad är det du vill att jag ska göra för att visa att jag älskar dig?

Good morning!
Det kändes jävligt konstigt när jag skulle vakna imorse eller typ nyss men i alla fall, jag som är så van att ha hyfsat långt hår har kort hår helt plötsligt. Hon som klippte mig sa högt och tydligt hur slitet mitt hår var asså seriöst typ mer än halva håret var slitet och det var sjukt pinsamt kan jag säga.
Men nu är mitt hår som det är och jag är nöjd, men nu är det bara att styla det på morronen och en massa sånt skit, men det får jag fan ta.
Och en till sak som har med klippningen att göra när min frisör skulle platta mitt hår hon brände varenda jävla gång så det skulle inte förvåna mig och det är typ bränn märken på hårbotten, det gjorde sjukt ont i alla fall.
Och nu till ett heelt annat ämne och det är det samma som jag alltid frågar om och svara på asså om vad ni och jag ska göra idag!
Jag ska först äta lunch med min syster som så gärna ville ha hamburgare och det tackar man inte nej till , och efter det så ska jag vara med Ellen och kolla på kläder till nyår och då kan jag kolla på jeans som fortfarande är behövda, och efter det så kanske jag ska gymma med marre men det lär inte bli av för jag verkligen inte har orken till det, men vi får se.
Goodbye!

I did what told you I would do!

Helluu!!
har just kommit hem från frissan och det jag kan säga är att jag är för en gångs skull faktiskt är nöjd!
Det var inte så kort som jag hade förväntat mig, och nu får jag se hur det är att ha kort hår efter som jag aldrig har haft det förut!
Min dag har varit hemsk, har legat i sängen med hur mycket magont som hellst, det kändes som att hela magen skulle explodera, så ont det gjorde men nu har jag faktiskt inte lika ont i magen för jag är bara hungrig har inte ätit ngt på hela dagen.
Och ni kanske vill se hur mitt hår vart så nu kommer det en bild och klaga inte på min såkallade pose :),säg vad ni tycker!!
Here you are!







and today is the day

Heeej!
jag ska klippa mig idag!! Är så jävla taggad nu asså, men ändå inte för jag kommer sakna mitt slitna hår. Tänk om det blir fult då kan jag inte he upp det i en tofs eller ngt ååh!, jag får typ panikångest! kommentera gärna bilden med på mig med kort hår för det är så jag ska klippa mig ( jag har hett up håret i en tofs på bilden).
Vad gör ni då?
Själv gör jag ingenting, ska nog kolla på film eller något för att fördriva tiden lite och sen vid 3 kommer mamma hem så vi kanske skulle på stan och hitta mig ett par jeans som jag har tjatat om här på bloggen.
men nu ska jag kolla på film!
hare nice
Peace!

good evening everybody!!!

Hejssvejs!
Jag har en fråga, är det bara jag som tycker att man blir beroende av att blogga? asså seriöst jag har haft denna blogg i typ två dagar och jag känner redan nu att jag måste blogga, helt sjukt, men typ bah jag är inne på msn och apberget, men det är någonting som fattas sen kommar man ju på det och det är bloggen så det är därför jag skriver nu så jag slipper ha den där känslan av att någonting saknas haha :P
nu vet jag inte vad jag ska skriva längre så då bloggar jag lite mer senare!
Peace!

and that's the answer

Tjaah!!
hur är det med alla då?
jag mår bara bra, tack för att ni frågar haha:p
Emh, jag for till stan i alla fall, men typ bara i 10 minuter sen så skulle stan stänga!
Och jag hittade inte ett par jeans som jag ville ha, det är inte så oväntat men ändå!!
får väll leta vidare i andra affärer.
Nu ska jag väll äta snart, och efter det så vet jag inte, kolla på tv och sitta vid datorn antar jag.
Juste jag ska ju klippa mig imorgon, ska klippa kort!!! ahhh!!!
jag har seriöst ALDRIG haft kort hår så det blir en ny upplevelse:P
men nu ska jag göra ingenting så Byebye :)
Peace! :D






Skulle det se bra ut?


Waiting for her to call!

hejsan hoppsan!
Jag är osäker om jag ska på stan med gabbi eftersom hon inte har ringt, och jag kan inte ringa henne just nu för mamma har telefonen, och jag har inte alls pengar på min mobil och det suger.
Tänkte fara på stan själv, men det känns lite lamt om man säger så.
Men jag får se hur jag gör, med det!
Nu ska jag sitta och klaga på mamma så hon lägger i från sig telefonen.!
puss
Peace!

and good morning to you too

Hej.., jag är inte på humör just nu, men min inte så underbara familj hade nog glömt bort att jag existerar, eller bara att jag bor i samma lägenhet!
De här är fan andra dagen som jag blir väckt av någonting, och det är ju fan inte min väckar klocka som jag inte ens har på. Men nu till possetiva tankar. Idag ska jag vara med gabbi, vi ska nog till stan för att hitta mig ett par nya jeans som jag fortfarande behöver, men jag har hört att Bik Bok  har snygga jeans som det är halva priset för så det ska jag checka och sen vet jag egentligen inte vad som händer, men det är lungtt!
men nu ska jag äta brunch som det nu blir.
hare nice/s
Peace

and now it's done!

Heej!
För några minuter sedan så for våra gäster, jag vet det är lite bara lite sent.
och just nu luktar det inte gott i mitt rum kan jag säga, för datorn har varit på och teven + en massa folk som har suttit i en enda liten säng, vi satt så sjuukt tajt man kunde inte röra på sig!!!
men bortsett från det så vare ju ändå ganska nice!
Gästerna kom vid 5 och så åt vi middag, efter det så chillade vi i mitt rum såklart, till och med min syster var i mitt rum och hon brukar aldrig få vara i mitt rum, så det var ett undantag.. men tillbaka ämnet.
så kollade dom på harry potter som jag skrev för att tag sen, och det slutade vid 10 och efter det så var det ju såklart sagan om ringen som man själv aldrig har sett, jag vet jag är lite efter men I don't really give a shit, men iaf så kom det 2 till gäster och då vart det KAOS dom bråkade, spelade något jävla spel som gick ut på att man skulle slå varandra på händerna, själv så satt jag bara och skrattade på deras dumma lek.
Och efter det så vart det bråk över min jag upprepar min dator som alla satt vid utom jag, helt sinnessjukt bara!
och nu 02.35 så sitter jag i mitt rum med fönstret öppet och så är jag ENSAM med MIN dator! :)
det har varit min eftermiddag, hare vackert ska dra nu puusss!!!
Peace!


Utkast: vad jag köpte på mellandagrean igår!

jag ÄLSKAR denna tröja kolla färgerna lixom! jag älskar denna tröja! helt sjukt hur snygg den är!


vad tycker ni?



what do you think? den här tröjan var ju såklart också snygg, men jag gillar den andra mer (L)

nothing do to about it!

TjabbaTjena Hallå! :D
just nu så... bloggar jag som ni kanske har märkt medans dom jag är med kollar på harry potter.
Har redan sett den och jag tycker att den suger!
men  det är ju bara vad jag tycker, men anyhow så har jag ingenting planerat för ikväll ska nog fortsätta chilla eftersom jag ändå ska ut till stan imorgon, får trängas med helt random folk, så det är bara att kämpa.
jag vill jätte gärna hitta ett par mörk blåa eller svarta jeans, för jag har typ seriöst 3 par jeans och typ miljarders tunikor och t-tröjor, så nu är det bara jeans osm fattas i min garderob!
Vad händer på nyår för er då?
för mig blire nog att supa med kompisar, och stan på 12slaget.
Men nu ska jag vara lite social med dom som är här.. det kanske blir lite svårt eftersom dom kollar på teve men får försöka!!!
Peace!!! hare nice!

vart vill jag komma med detta?

what's up? :D
själv så gör jag typ ingenitng, eller jag väntar på gästerna som ska komma, om jag ska vara helt ärlig så är jag inte alls taggad på att få gäster är så grymt sliteen!!
whatever.. vad har ni gjort idag då?
Jag har inte gjort ett pisss, har typ legat i sägen och kollat på olika filmer på datorn och på teven typ.. jag vet jag har verkligen inget liv men det är ju härligt då och då!
Och en till sak som jag inte ALLS är taggad på det är ju att efter lovet så ska alla 9or välja vilken linje och vilket gymasium man ska gå i, och jag har ju såklart  absolut ingen aning. Sen så kommer ju såklart nationella som jag kommer plugga jävlel till kan jag säga redan nu, men jag brukar oftas säga att jag ska plugga som i slutat av 7an sa jag att jag skulle bli pluggis tills 8an, och det vart jag inte kan jag säga, och i slutet av 8a sa jag att jag skulle bli pluggis i 9an och det är jag faktiskt inte:P
känner verkligen hur mycket jag babblar här och kommer verkligen inte till poängen, men poängen är att ... jag vet inte vad poängen är längre, men who cares?
hare vackert!
Peace!

look into my eyes and tell me who you are!

hur ska jag veta att det är mig du tänker på?
tycker du att du är tydlig nog?
för jag tycker att om du gillar mig så visar du det hur dåligt som helst!
Och jag vet, alla kan inte vara perfekta och alla har sina svagheter
men.. visa vem DU är,  jag vill inte lära känna killen som är så kallad cool, eller jag vill inte lära känna killen som trycker ner andras självkänsla. vem är du? jag har sett så många olika sidor av dig, och det finns ingen '' röd tråd'' så jag hänger inte med!
Visa mig vem du är, annars så vet jag inte vad som händer!

tomorrow is a new day!

God morgon! har typ just vaknat av att den jävla telefonen ringt oavbrutet, så irriterande när man verkligen behöver sova men nu är jag vaken. Idag ska jag nog bara chilla hemma och göra ingenting, bara sova, kolla på tv och blogga!, vad ska ni göra idag då? peace!

where am I?

hello! alla som läser, eller med andra ord hello ingen.
den här bloggen kommer typ hadla om min vardag bara, kanske lite problem och grejer.
men aja.. Idag har jag varit på stan med Linda, kollat på kläder eftersom det ÄNTLIGEN är mellandagsrea!
den är behövd, köpte inte så mycket men köpte i alla fall TVÅ hur snygga tröjor på carlings, dom var heelt sjukt snygga.
Efter det så for jag och linda och mötte gabbi på donken och chillade vidare.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0