laila,bagge och andreas!.. guess whaat!:)

hello daarlings!
 som ni vet så hade jag typ svin sholahejsan, men det är dock bra nu.. har lite feber kvar osv men det är bara att man up! om man säger så!
just nu kollar jag på Idol och ja, vem hade trott att kevin Borg någonsin skulle sjuga en duett med självaste JORDIN SPARKS(?)  det var lite oväntat om jag får säga det själv eftersom hon är ju en så kallad riktig stjärna och så har vi Kevin Borg som vann idol förra året, men vart tog han vägen efter det lixom?  Han kör typ high school musical någonstans i stockholm lixom! Den ända som verkligen har lyckats tack vare idol måste ju vara självaste Darin Zanyar, kommer ihåg när jag typ gick i 5:an eller 6:an så gick jag på min första Darin konsert och det var typ då man inte kunde uppskatta musiken och man fattade inte alltid handligen eftersom engelskan var lite si så där! men Darin är en artist jag fortfarande lyssnar på kan jag säga!  Ikväll blir det nog att kolla på idol och kanske någonting annat, får se vad som går på tv.Jag känner mig VÄLDIGT lat eftersom jag inte har tränat på 2 hela fucking veckor! så kan man fråga sig varför köpte jag ett kort? Jo för jag hade bestämmt mig för att börja träna regelbundet men man vill ju som inte träna själv så jag och antonia började gå, men nu så kan inte hon träna eftersom hon har halsfluss(?) och går på pencelin(?) och nu är jag typ sjuk, eller sjuk och sjuk jag var sjuk, skulle dock inte förvåna mig om det blev värre imr bara för att jävlas med mig!Men nu ska jag kila, ska hämta godis och cookies, sen blir det att kolla på idol!

hoppas på uppdateringar!

pussarochkramar!


influensan!

Hello allihopa!
jag vet att jag inte har skrivigt på ett tag men jag har pluggat sate.. eller aa, eller mer äm vad jag brukade göra om man säger så.

Imorse så känner jag att jag har ont i båda knäna och i jumsken(?) men jag for till skolan ändå, sen så efter tyska provet som gick helt okej så känner jag att har en otrolig huvudvärk, men jag far ändå inte hem eftersom jag inte får ha mer frånvaro men iaf så efter engelskan så känner jag att jag inte kan röra på mig, det gjorde eller det gör så otroligt ont att man nästan vill gråta. sen så har jag en föfärlig torrhosta och feber... alla dom här sk symptomerna(?) tyder på svin influensan.
Varför ska det alltid vara jag som ska drabbas av allt sånt här skit? har ''gud'' eller vem fan det nu än är som har någonting emot mig?
jag kan inte ens äta eftersom jag har så jävla ont! hellt sjuuukt!
så den här helgen kommer det antagligen komma en massa inlägg! vilket är bra, med tanke på hur mycket jag inte har skrivigt.. eller ja, nu ska jag sluta svamla
puss

hur man.. skitsamma! här har ni ett inlägg

Hejsan hoppsan!

Igår så var jag med antonia och calle, chillade hos antonia tills min mobil hade laddat klart.
Efter det så far det av mot stan, calle tog bussen hem så var det bara jag och antonia kvar ( är det ovanligt?) så vi for och åt middag på aveny, en pizza och en kebab tallrik blev det. efter att jag hade ätit 2 pizza bitar så blev jag typ mätt, haha och ändå hade jag inte ätit ngt på hela dagen, lite konstigt tycker jag om jag får säga det själv. Efter typ halva pizzan och halva kebab tallriken så ser man semhar och antonia i mat koma. Det var fan länge sen jag hade det, och den var rejäl om man säger så.
Efter att vi hade vilat ett tag så gick vi ut på en cigg och sen så bar det åt mot donken.

Hinner inte skriva så mycket mer, bussen åker om 20 min och jag är inte ens i närheten av klar.
Take care / your's truly

I'm not a kid anymore!

Helloooo allihopa! :)

först och främst vill jag säga förlåt för en sådan dålig uppdatering! det har varit fullt upp med skolan och problem, så jag har inte varit på ett blogg humör, men nu är allting bättre så förvänta er uppdatering varje dag!
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag :)
så nu är jag en STOR flicka, 16 hela år, hittils har har jag fått 500 spänn så får hoppas på lite mer också, fast det är dock osäkert eftersom jag hade utv.samtal, och ja... det gick åt helvete! har ungefär 40% frånvaro, såatt... men nu har jag lovat att skärpa mig, har fan varit på alla lektioner idag! och det är fan i mig stort för att vara jag.
Nu har jag historia, eller... våran lärare är sen, men det är ju bra.. hann ju blogga så..  alla sitter framför datorerna och nördar sig men det är väll inte negativt?
Men nu har min lärare kommit,
uppdaterar senare!

Take care/ your's truly

RSS 2.0