New year, New drama!

ja, nu är vi inne i 2010.. är det bara jag som tycker det låter fult? ska man säga 010 är bara 10? aja, får fundera på det senare!
Igår så började dt med middag hos mjausan vilket var mycket trevligt snackade på om allt och ingenting lite senare vid typ åtta halv nio så kom Oscar och Filip men så tråk som dom kna vara ibland så kollade dom på hockey(?) vilket jag inte tycker att dom borde göra på nyårafton lixom menmen finns ingenting vi kan göra åt dt nu.
Och då började man att dricka vilket jag inte har gjort på huuur länge hellst, eller jag har ju druckit men inte blivit full så igår var min dag att bli full som en liten sate! Men såklart så ska dt hända en massa som jag inte tänker fördjupa mig i, det blev en massa skit så i slut ändan gick jag och filip iväg och snackade för ingen av oss orkade vara där eftersom det har ingenting med oss och göra.
Menmen, det var 09 som tur var! nu är det ett nytt år, och jag ska fan inte kolla tillbaka på 09, fyfan vilket jävla år det va! Nu är det bara att börja om på nytt, ett helt nytt kapitel kanske en ny bok.

 

Take care/ your's truly! MWAAAH!


RSS 2.0