Nytt år, ny start? fast nä.. nytt år, nytt kapitel samma handling samma personer, samma grej

Nu är det 2012, jag vet att jag e lite sen men iaf.
Förra året var ett konstigt år, men extremt lärorikt. såg vilka min äkta vänner var och höll mig borta från resten av världen. har mått skit och mått så bra som en människa man må. Rest med otroliga vänner, bråkar med folk, blivit kallad en hora pga folk såg mig va med killar på deras rum. Förra året var ett av det bästa men även de sämsta. Har insett att det verkligen inte spelar ngn roll om vad andra människor tycker om mig för at the end of the day har jag bara mig själv. Har lärt mig att inte bry mig om människor som inte bryr sig om mig, slutat ge råd till de som inte vill ha dom men itne följer. Det har helt enkelt varit ett år som jag faktiskt har lärt mig mer om mig själv än vad jag någnsin trodde jag skulle göra. insett att den enda anledningen mitt liv var fyllt av drama 2011 var pga att jag lät det vara så, jag lät det va kvar i mitt liv och jag valde helt enkelt fel strid.
Fokat på skolan och höjt mina betyg vilket jag trodde var omöjligt. Kommit fram till att desto mer tid du lägger ner på ngt desto bättre resultat får du.
När det komemr till kärleken har jag inte gråtit över ngn, släppt mitt ex totalt och bara sluta bry mig. har inte haft känslor. Men det har funnits en kille som dog för mig, där gjorde jag ett mistag och inte sa till honom hur jag kände utan jag lät honom tro att jag kände likadant och utnyttjade honom till max, som sagt jag är inte perfekt. Träffat en kille som kanske kan va den jag faktiskt har ett förhållande med kanske till och med ett moget förhållande...
Jag har varit hemlös, alkolist,shopoholic,spendoholic och allt in between.
Under 2011 har jag förlorat en person och inte att den bara e falsk eller tappat kontakten utan verkligen förlorat en av dom bästa, en av dom ärligaste personerna jag någonsin träffat RIP bbe.
Detta är mitt år i ett nötskal
DEUCES!

RSS 2.0