ohyes!

hej bloggen!
jag kommer inte skriva ngt viktigt tänkte bara lägga ut en låt.. speciellt till antonia

here you are, hope you're happy!

hej bloggen!
Det var ett tag sedan jag skrev , men nu blire uppdatering här!

Onsdags vart det ingen bio utan det blev hamarinsberget och vägen upp var minst sagt hemst men väl där så var det hur nice som helst och utsikten var helt underbar, det var så jävcla fint, sen vid kvart i 11 så for vi där ifrån, och nu ska jag skriva om vägen tillbaka som var... vad kan man säga? katastrof .. det låter bra, det kanske inte är rätt stavat och grejer men skit samma!
Torsdags.. var med marre, vi tänkte styra fest, men det gick inte som planerat kan jag lugnt säger eftersom våran utköpare inte kom till stan som han skulle göra, men vår plan var att spela brännboll onyktert verkar fortfarande kul, men det blev inte av. så vi for hem till marre och sen vid 8 for jag hem
Fredags.. Vart jag sjuk låg i sägen med 39 graders feber och en massa, min syster åkte in på akuten så då var det bara jag hemma... i ett antal timmar men det får man ta ibland(?)
Lördag, samma som fredag, sjuk, yr alltså bara allmänt sjuk! Men feber har jag inte längre , yr är jag inte heller längre så jag är frisk men jag ska nog stanna hemma för säkerhets skull!


Nu har ni fått er  uppdatering!
Hoppas ni har det bra och inte är sjuka
Love semhar!

I got nothing!

yoyo!!!!
jag har inte skrivit idag för jag inte har haft något att skriva om!
Idag har jag inte gjort någonting alls, suttit vid datorn och kollat på tv, det är typ det ända jag har gjort idag känns ju värt.
Just nu väntar jag på att oscar ska ringa, ska på bio med oscar och marre dåra så får se vilken film det blir, har ni några förslag? komentera om ni har det:)
 vad har ni gjort idag?
ni vet vad jag har gjort idag så jag behöver inte säga om det!
Men nu ska jag lämna bloggen, ska kolla på antm( americas next topmodel)
Love yah!

är ni patetiska eller?

helt jävla ärligt!
Hur fan orkar ni komentera om ni bara ska försöka trycka ner personen som bloggar?
har ni inget annat liv eller? Tycker ni att det är kul på något konstigt sätt?
Jag förstår inte att det ända ni göra är att skriva, tex. HORA,BÖG,ÄCKEL,DU SUGER! vad är det ni vill säga med det?
Den som bloggar gör det för olika andledningar men jag tror att dom flesta testar eftersom det är ganska många som bloggar, och när dom väl har ''testat'' en månad så tycker dom att det är kul?
Så lever ni för att som sagt trycka ner andra, eller är det bara för skojs skull?
Jag förstår inte att alla ''storbloggare'' ens vill blogga mer om dom ändå får komentarer som ingen accepterar, men jag säger bara detta till dom som fortsätter blogga more power to yah!


J
ag vaknade för ett tag sedan av någon jävla borr eller vad det nu än va utanför mitt fönster, jag ska nog fixa så att jag får isolerade väggar för jag orkar inte vakna typ 10, varför förstår ingen att detta är mitt lov, mitt efterlängtade lov och såklart ska dom då störa! jag ska förfan klaga.


let's talk!

Måste bara skriva ett in lägg om giftemål!
Varför vill folk gifta sig? jag förstår mig inte på såndant folk ibland och sure, för tjejen är det ju såklart klänningen men resten? behöver man verkligen en ring för att visa att man älskar varann?
Jag tycker att det är sjukt, och sure man gifter sig för att man älskar varandra men kan man inte älska varandra ändå? Är det så att en massa folk måste veta att man älskar varandra, räcker det inte med att man vet om det själv?
Och sen om man vill skilja sig så tare en förjävlig lång tid för att få det gjort, så kanske man har barn också, då drabbar man ändå dom på något sätt, sen så kanske föräldrarna blir besviken på en eftersom man inte vill vara gift längre?
Så räcker det inte med att vara sambo?
Vad tycker ni?

shalalala!

yo homiies!
Kom just hem från maria, vi gjorde inte så jätte mycket, hon skulle färga om håret och jag satt och tog det fet chill!
Jag vet fortfarande inte vad jag ska hitta på idag! det är fan 10+grader här uppe ÄNTLIGEN är allt jag säger.
Och för första gången i mitt liv så har jag ''pluggat'' fri villigt, känner mig hur duktig som hellst!
Men nu ska jag äta kladdkaka hahah!, nu när jag väl har bakat måste jag äta upp det också!

hoppas alla har det bra!


Love semhar!


we'll see...we'll see!

God morgon bloggen!!

Igår kände jag verkligen att jag kunde visa hur obekväm jag var med mig själv för bara ett år sedan och det är klart att det känns bra att äntligen kunna berätta det och att kanske någon som läser har varit eller kanske till och med är i den positionen just nu! Men nog om det!
Vad ska alla göra idag då?
Nu ska jag ta en dusch, sen så måste jag plugga SO ett tag också efter det så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra får väll ringa någon och kolla om den personen vill hitta på något!
Allt jag hoppas på att det blir typ 10+ grader, då är nice! men det lär inte bli det eftersom jag bor i fukkking umeå!!! hatar umeå vill flytta ner till stockholm, men nejnej det ska vi inte.
Det fula är att mamma står i kö till en lägenhet i stockholm som hon har stått i sen 93 tror jag så om hon säger att hon vill ha en lägenhet där så får hon det på en gång, men hon vill vänta tills jag har gått ut gymnasiet, ja det är vad hon vill göra!
Men nu ska jag duscha!
hoppas ni har en underbar dag!

nothing but love ! /s

det spelar ingen jävla roll, ellerhur?

hej!, är bara tvungen att skriva ner en grej som kenza skrev! det fick mig verkigen att tänka till!

Varför vill alla vara på ett speciellt sätt bara för att bli accepterad? Det spelar väl ingen roll om du låtsas vara någon annan och det är den personen folket accepterar eftersom dom accepterar ju som ändå inte den ''riktiga du''.
Och varför bryr man sig vad andra tycker om en? det spelar väl ingen jävla roll vad dom tycker om en så länge du som person tycker bra om dig själv så spelar det väll ändå ingen roll... rätta mig om jag har fel, men så länge man tycker bra om sig själv så borde man inte bry sig vad andra tycker ellerhur?
Jag har varit en person som har varit jätte osäker, tog till mig vad andra sa och verkligen trodde att det dom såg var sant! Eftersom dom ser det i ett annat perspektiv.
Men med året så började jag tro på mig själv och jag började till och med säga ifrån om någon sa någonting som inte var sant.
Vissa vill att andra ska må dåligt och vissa vill att andra ska må bra det är så det är i världen vi lever i!
Så, slutligen vill jag säga att så länge man tror på sig själv, och tycker att man ser bra ut på båda ut och in sidan så kommer alla men först och främst du märka det!

is love worth fighting for?

tjena bloggen!
Sitter och kollar på GG och äter kladdkaka! :) väldigt gott!
ska snart ut på en röök! så det lär bli nice!
Under lovet vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, det lär bli stan med kompisar eller bara kompisar we'll see!
Hur är det med er då?
Med mig är det väldigt bra, är bara lite uttråkad och trött.
Känner verkligen att min dag har varit onödig.. men det är chill ibland, men nu ska jag kolla om  GG har börjat hoppas ni hare det bra!

Love Semhar!<3

det är upp till folket nu!

yo everybody!

Jag for till maxi i alla fall och det var jävligt kallt och bussen gick inte så då var man tvungen att gå, men det var trevligt att gå med mamma! Jag ska nog plugga snart, men först lär det bli att baka och grejer, har inte bakat på hur länge som helst!
Jag vet inte vad jag ska skriva just nu, har ingenting att säga! jag ska lägga ut två låtar så får ni välja vilken låt det blir till idol! SÅ KOMENTERA!!!! och ja, det är ett måste! annars vet jag inte vad jag ska sjunga ju!
Jag kanske ska städa mitt rum, det behövs verkligen kan jag säga.
men nu ska jag baka!!
kom ihåg att komentera!

what if!

Det är verkligen en awesome låt!
 lyssna på den! :)


it's gonna be a looong day... for sure

good morning!
som ni kanske har förstått så har jag just vaknat, och jag vaknade av mig själv och inte av telefonen för första gången! känns hur nice som helst!
Vad ska ni göra idag då?
Själv så ska jag samla mod till att plugga och sen ska iaf jag till maxi fårse om mamma orkar följa med, funderar på att springa dit ist för att ta bussen, måste ju börja springa eftersom förra sommaren så sprang jag till nydala eller till maxi varje dag och jag gick ner 1-2 kg per vecka så det gick ju som planerat, men när snön kom och då det började bli runt 20- grader så vart det inge mer springning, så nu när det väl är plus grader ute kan jag lika bra springa/jogga dit!

Efter lovet ska jag vara klar med engelska boken, som jag inte ens har börjat med, en SO redovisning , som jag inte ens har skrivit ner vad jag ska säga och så har jag matte nationella, så ja, en massa plugg som väntar på mig, som typ skriker på mig eller något såndant.
Men nu ska jag äta frukost! hoppas ni hare bra

Love semhar


livet är bättre när det är sol ute

nothing is going on right now, kan jag lugnt säga.
Idag har jag inte gjort så mycket hämtade mina cigg från mjau, for till busstationen för att möta antonia som kom hem från fjällen idag! så det är alltiid kul. For till mjau lämnade antonia's grejer sen var det stan som gällde som vanligt dåra!
Kollade på kläder, åt på Donken och ja, bara chillade alltså.
Jag hittade världens sötaste klänning på MQ, funderar på att köpa den klänningen till balen istället för den på D&D men vi får se vad det blir.. eftersom båda är hur söta som helst!

Jag kan inte fatta att det bara är typ 2 månader kvar tills skolan slutar, helt sjukt hur fort tiden har gått lixom! men snön vägrar ju försvinna, jag blir typ sur när jag läser Kenzas,eller Kissies blogg, när som typ skriver att det är 16+ grader och så kommer jag bah, ja här är det yup 1+ grad och det är jag typ nöjd med! men nog om vändret tycker jag!
Vad händer ikväll då?
jag ska nog bara ta det chill, och typ äta godis, glo på tven och dataskärmen det ska nog bli kul, kanske kommer det mer inlägg who knows?
Eftersom jag har typ varit sämst på att uppdatera men nu ska jag sluta babla på om ingenitng

hare underbart /s


gårdagen var misslyckad!

kvällen vart inte som planderad igår, efter marrre så for jag till mjau, fixade oss och sen kom ellen dit för vi skulle nämligen till oscar på en såkallad fest, det var som socialt ibörjan så det var trevligt ett tag iallafall, men när jag och mjau kom in efter en andra cigg så såg vi en tjej som vi inte direkt gillar.. så såg vi dom kollade på oss och viskade sen vart så jävla irriterad så jag och mjau gick ut för att prata och det gick inge bra det för jag satt och skrattade varför vet jag inte det bara vart så.
Sen så ringde antonia så jag och mjau gick in på toa med högtalare på, så efter typ någon minut så bankade oscar på dörren så vi gick in i en garderob(?) snackade ett tag berättade det som hade hänt till antonia så hon hänger med lite iaf.
Efter vi la på vid kvart över tio så drog jag och mjau från ''festen'' till stan och vi hade det typ roligare på vägen in till stan än vad vi hade på ''festen''.
När jag kom hem var mamma pisst på mig, för jag inte kom hem tidigare, men det löste sig som vanligt så det är bra!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, lär bli att chilla, ska kanske förbi mjau och hämta mina cigg som hon tog med sig igår, och kanske möta antonia eftersom hon kommer hem idag så det är alltid nnice!

XOXO /s

viist låter det bra?

tjooo!!!
sitter hos Marre, väntar på att hon ska äta klart!
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, typ chillat och ätit en massa onödigt... jag måste fan ta och ge mig med att inte göra någonting eller vad tycker ni?, har fan en massa plugg och skit men jag har en vana med att skjuta upp allting till sissta dagen och då blirdet bara stress kan jag säga så jag får ta och rycka upp mig, eller vad säger ni?

Får se vad det blir senare, har bara lust att gå hem just nu, ligga i sägen och bara göra ingeting... jag slutar med att göra ingenting på måndag ist det låter mer realistiskt tycker jag! Och fyfan vad jag är less på detta fitt väder, det snö-regnade igår och just nu är det grått och fult där ute, och då vill man ju som inte gå ut och hitta på någonting direkt! Så nu hoppas vi på bättre väder ellerhur?!.
Antonia den jävlen är i fjällen och jag har inga pengar på mobilen så jag kan inte ringa henne när jag är uttråkad!
Men nu ska jag sluta klaga här då! 
Hoppas alla har det bra

Love semhar

ettt problem mindre!

tjabbatjena mittbena!!

jag har nog aldriga varit så glad som jag var igår, helt sikkkaattt!!! kom in på mitt första handsval ( gymnasiet) så nästa år så är det IB på östra som gäller någon som ska gå den linjen?
När jag sökte till den var det bara bah det är den linjen jag vill gå men jag kommer inte komma in på den direkt.. sen igår när fredrik sa bah du har kommit in det var verkligen en chock, men jag kom iaf in!

Idag ska jag vara med marre och får vällse vad vi hittar på, och till coop vill jag inte eftersom jag inte har några pengar alls= semhar är paank!
Nu har jag lov i en hel jävla vecka ska bli nice, nu är det bara att hoppas att snön försvinner och att vi här uppe får lite mer plusgrader det skulle aldrig skada!
Efter lovet blir det matte nationella, så nu blire att gå igenom det man inte kan för jag kan fan i mej inte få IG i matte IGEENNN det får bara inte hända

Men nu ska jag dra

Hugs N' kisses

blahblahblah.. jag vet!

Tjenare bloggen:)
som ni kanske har märkt så har jag börjat med en massa olika '' första ord'' här i bloggen men det är bara för att variera lite grann... tror jag :)
Idag har det varit skola... och ja, tisdagar är så jävla onödiga som jag tror jag att jag redan har skrivit förut men nu skriver jag det igen. Jag skolkade från HK'n och andledningen är för att jag inte orkade gå, så jag och ellen satt i koridoren i 3 timmar och bara gick runt. efter ca. 1timme kom Elmer ut och chillade med oss ett tag, när vi inte kom på någonting att göra, så kommer Ellen på att vi ska måla saker man inte ser rosa så då gjorde vi det och det var fan kul på något konstigt sätt men då hade vi iaf något att göra.
Sen när Elmer och co. for på lektion så vart det bara jag och ellen igen och då gick vi tillbaka till att inte göra någonting alls. bara att chilla dåra!

Sen hade vi idrott och den lektionen for jag iaf på, men man kan inte säga att jag var aktiv eftersom jag är liv rädd och då menar jag verkligen LIVRÄDD aa iaf vi hade trampolin, det känns som om att man ska ramla och slå huvudet eller någonting i den stilen så jag satt bara på bänken och kollade på.. hjälpe till när jag behövdes och en massa skit.

Och då var det EV (elevens val) som jag inte har valt så då vare en till timmas hål timme men jag var inte ensam utan jag var med ellen&antonia.. kanske inte så oväntat vi gick ut på en cigg och satt i världskända pär's rum.

så var det stan efter... hinner inte skriva mer nu eftersom jag ska till COOP det kommer säkert bli fet nice.

kisses /s

awesome dude

hännndiisshhh då?... ja, jag är pinsam ibland.
Idag har skolan varit segare än någonsin det har verkligen varit lektion på lektion och jag kunde inte undevika tanken att jag verkligen har börjar skita i skolan mer än någonsin, det känns som inte bra men när jag väl är på skolan känns det bara onödigt och en massa sådant... jag vet att det inte är det men det är så det känns.
Efter skolan så letade antonia efter 11kr så vi gick med en linjal och kollade under skåpen och ja, det var väldigt skitit men vi hittade fan 1kr, det är alltid någonting ellerhur?
VI hittade inte pengarna som fattades så då for vi till antonia tog pengar, lite godis och efter vår lilla '' fight'' som handlade om cookies så bar det av till busshållsplatsen och då vare bara mot coop!

Väl där köpte jag godis, efter det så for vi till h&m kollade lite och efter det så for vi till D&D, antonia köpte en leopard kuvärväska och jag hittade VÄRLDENS snyggast bal klänning, det var verkligen kärlek på engång den var sååå jävllaaa snygg... det ändå jag säger nu är  '' mamma*blinckblick* kan inte jag få den där klänningen och då ska hon svara ja, det kan du väll....
Känner verkligen hur jag drömmer här men så ska det gå till.... ska dra nu

love semhar

kan du sluta?

Asssååå fan vad less jag blir på min mamma, hon ska alltid trycka ner en, på alla möjliga sätt.. hon har tydligen fått reda på att jag tänker söka till idol så ropade hon på mig nyss bah.. du kan inte ens sjunga.. blir bara så jävla lessss!!! hon ska inte säga ett jävla piss hennes jobbb är ingenting man vill ha, och hon borde vara glad för min skull men tydligen´så vet hon inte hur!!! ÅHHHHHH!!!!

förjävligt säger jag

yoyo!
Dagen började verkligen hur segt som hellst.. eller ska man säga stressande?
jag glömde att ställa klockan igår så försov jag mig SÅKLART och pappa som var ledig idag hade nog inga planer på att väcka mig, han brukar väcka mig när jag har ställt klockan men när jag väl inte har gjort det och behöver någon som väcker mig så gör han det inte.. jag säger bara vilken tajming.. elleR?
Jag vaknade 9 och busses går 1 över nio så va minst sagt jävligt stressande.. men så bra som jag kan vara ibland så hann jag precis med bussen, och det jag tänkte på när jag var på bussen var att inte somna...jag var verkligen hur död som hellst jag tror fan hela skolan märkte det idag.. eftersom jag brukar vara en av dom med mest energi, aja... efter skol dagen så for jag på stan med lina ett tag sen så skulle hon dra så då var det bara att vänta på pappa eftersom vi skulle göra en sak på stan så det var ganska onödigt att fara hem så jag väntade som sagt...  efter stan så vart det maxii as always goodiisss och en massa gott skit.. och nu är jag hemma ligger i sägen som en liten sjukling... får hopaps att min förskyldning går över snart och med det menar jag före den 3e maj för då är det IDOL som gäller känner verkligen hur tagg jag blir på det.. men nu är det nog snackat för nu ska jag till mamma och dricka thé

PUSSARR OCH KRAMAARR!!!!
/s

RSS 2.0