det kan vara sissta inlägget detta år! hoppas ni får en bra start på året!

just nu sitter jag och väntar på att håret ska torka så jag kan plattare, och det tar en förjävlig tid på sig, menmen nu får ingenting gå fel eftersom det är ÄNTLIGEN nyår!! om man tänker efter har detta år gått för jävligt fort!
efter jag har plattat håret så ska jag,sminka mig, klä på mig och vänta till klockan har blivit halv 7 för då går jag till bussen!
Dagens planer är att fixa mig och sedan middag och fest hos mjausan! och det blir bara bättre att nästan alla är hemma TOM ellen!!! så det är bara taaggggaa!
Men nu ska jag kolla vad jag ska ha för smycken, tänker på att ha silver örhängen och armband men vi får se.. kameran följer med så bilder kommer antingen imr eller över imr.
hoppas ni har en underbar nyår men vänner eller familj!
Tace care/ your's truly!


2009!

Assså det är sjukt hur detta år har gott fort! det var fan nyss jag gick ut högstadiet och grät som jag vet inte vad, nyss jag började på östra och började skolka mer än någonsin asååå sjuuukt så nu tänkte jag sammanfatta mitt år.. om dt nu går men kan alltid försöka!

I början av detta år så började Mjau 9c och jaa.. allt blev inte som vi trodde att det skulle bli, utan det tog ett tag innan vi började vara vi 3 och shiiiit vad mycket kaos vi gjorde och det var hur kul som hellst, gömde städvagnen,knackade på personalrummet och sen sprang in på toaletten så att dom inte skulle ringa hem för skolkning.
Sen så har vi haft en MASSSA vikarier(?) den mest jobbiga måste ju vara dn där psykologen som vi egentligen skulle ha SO med men det blev ju inte av, han satt bara där och kritiserade mig,Antonia och Marre för att vi inte kan vara tysta när vi ska vara det men han gjorde det klart och tydligt att det var vi som '' styrde'' klassen vilket vi inte gjorde ALLSS!!!
Sen så har vi ju BALEN asssssså!! helt sjuuukt.. det började med att jag,mjau,ellen och joanna far till antonia och fixar oss, och hjälpte varandra men allt typ, sen lite senare kom antonia hem och så fort som tiden kan gå ibland så var det tid för oss att sätta oss i bilen och väl framme på Rex så hedde vi på Markolioo(?)- mera måål! dunkade sönder och det var väll då folk fattade att resten av 9c har kommit.
efter allt mingel osvosv. så fick vi ÄNTLIGEN sätta oss och så tur ( tack ellen)  som jag har fick jag sitta med dom härliga personerna i klassen! före vi fick hugga in i maten så fick vi kolla på ett bildspel med en MASSAA GAAAMBILDER! och fyfan vad det var kuul! klart som fan att dt var pinit men who the fuck cares?
Efter balen så var det efterfest den var dock inte så lyckad om jag får säga det själv. polisen dög upp, jag tappade mobilen och ciggen.. men som tur jag har så hittar Antonia mobilen.
Och nu avslutningen har nog ALDRIG gråtit så mycket heelt fukking sjukT!
det var då 9c splittrades :( , det var efter det Ellen skulle flytta ner till GBG, riktigt hemskt var det iaf.
6 dagar senare var det min tur att lämna sverige så då åkte jag ner till Afrika och FYFAN VAD DET VAR UNDERBART!
 innan jah skulle dit så var min inställning förjävlig.. dom första veckorna ville jag verkligen hem, grät ända till jag somnade för jag ville heem!! men det ändrades ganska så fort! När jag träffade Haben på en '' blind dejt'' och satan vad allt blev roligare när jag lärde känna henne.. men det blev änuu bättre när jag träffade hassan och co. tyvärr så föll jag riktigt hårt för honom. Chillade med hans kompisar och bara chillade lixom!
Dagarna började gå snabbare och snabbare så dt vart dax för mig att åka hem! jag trodde verkligen inte att jag skulle börja lipa men ändå så är det precis vad som händer.. går runt i stan och känner tårnarna rinna! ORD KAN INTE FÖRKLARA HUR MYCKET JAG VILL TILLBAKA!
När jag kom hem så är det första jag läser på Antonias blogg '' SEMHAR RING MIG SÅ FORT DU SER DET HÄR, DU SKA FAN RINGA NÄR DU ÄR I STHLM!''
hahah! och ja det gjorde min dag!
Dagen efter så mötte jag antonia, och hon var så otroligt saknad! lite senare samma dag så träffade vi ellen och henne hadde man ju inte träffat på 2 månader! så det var ´nice!
2 veckor senare började skolan.. och första veckan så ska jag ju börja skolka med Antonia.. och det höll i sig ett par månader tills utv. samtalet där jag hade runt 40% frånvaro och skärpning har det varit senn dess!
¨

Det är allt jag har och dela med mig.. och ni som verkligen har läst ALLT CONGRATS!! u made it!
AND YEAAH! HAPPY FUCKING NEW YEARS!


huh.. whaat?

warruuuupp dorks!

jag har svenska just nu och känner att jag har tid att blogga, eller egentligen så jag har inte det men jag orkar inte hänga med, det är ngn läxa som dom pratar om eller ja om svaren kanske jag ska säga, och jag har inte gjort den som vanligt alltså, men skitsamma gör den ikväll ( hoppas det blir av också). Jag slutar efter detta och fyfan vad chill har matte efter egentligen men han är ngnstans vettefan vart, but I don really give a shit! Idag har jag inte gjort så mycket var på historian där vi kollade på ngn film som faktiskt var helt okej.. efter typ halva filmen så mötte jag antonia eller ja.. hon lämnade lackisarna och glajjerna som vi köpte igår. Sen hade vi lunch så jag for ner på stan och köpte mina nyårs skor!!! äntigen är jag klar med min nyårs outfit i tid, förra året var ju baaara kaaaooooss!!! helt sjuukt! men allt jag har kvar nu är lösnaglar/ögonfransar och örhängen typ om ens det ska ju låna antonia's!
Men nu ska jag börja hänga med på lektionen!
Take care/ your's truly!


that's waarrup

jag vet att jag inta har bloggat men jag har helt enkelt inte hunnit, det är ju prov tid nu eller vad man ska säga men från och idag så ska jag blogga! :)

Jag vaknade nyss för att jag trodde att vi inte hade NK, men så fort jag loggar in på facebook så ser jag idas komentar '' naturkunskap usch'' och jag som trodde att vi inte hade ngn NK idag eftersom våran NK och geografi lärare sa att vi inte hade ngn lektion, men jag antar att hon menar geografin, menmen nu har jag redan försovit mig men jag mäste erkänna hur SKÖNT det är att få sova ut på en måndag.
Iaf.. Nu ska jag inte göra någonting, eller ska nog ta och duscha när jag ändå har hål till 1 ahah! men det blir snart iaf, sen så ska jag för första gången i mitt heliga liv äta frukost i köket! det har verkligen inte hänt i denna lägenhet.
Nu ska jag kanske tända en cigg.. jag vet inte om jag orkar gå ut i skylan än, men musik ska jag lyssna på iaf.
Take care/ your's truly

RSS 2.0