everything get's fucked up sometime

det var inte såhär det skulle sluta, vi skulle ju vara med varann livet ut.. tills döden skiljer oss åt?
det var väll så det skulle vara det var våran plan.
Jag är inte en tjej som blir sårad under en längre tid, jag brukar inte älta på det du ändrade mig till en sån person.
Jag älskar dig och du loggade bara ut, varför?
Gav du upp för att jag sa det jag kände? vad ska jag säga? ska jag vara glad när jag inte är det?
du har ignorerat mig i en månad nu och när jag väl får tag på dig så skriver du att det är över om jag vill att det ska vara det? sen så loggar du ut? vad är felet?
är jag inte den tjejen längre? 

fääälåt

hallååå, Michaela här.
ursäkta röran, jag designar om bloggen! 
puss!

fgthfgefwgeu

Tjenare!!

hade dansuppvisning i lördags och ja, det gick faktiskt ganska bra.
uppvisningen kl 2 gick rakt åt helvete men sen hade vi en kl 1630 och jag vart '' blind'' vi hade på oss en mask eftersom vi var superhjältar så skulle vi rocka sönder så när jag headbangade så åkte masken när rakt över ögonen och jag får som inte fixa till någonting så det var bara att fortsätta att dansa, och på den andra så kollade jag rakt in i stålkastarna(?) så då såg jag svart typ halva dansen men ändå så gick det bra så jag är solt över mig själv!
Igår så for jag och kollade på när andra grupper dansade och dom var riktigt bra speciellt hiphop'en.
ästa termin ska jag nog börja mer danser.. får se hur det blir med det!
Just nu sitter jag i cafeterian och bara chillar! ska snart få sluta hoppas jag!
Hare underbart!
pussar så länge!!!!

It took some time didn't it?

okej.. först och främst  vill jag säga förlåt för en så dålig uppdatering men jag ska iaf försöka att blogga dagligen!
Igår fick jag veta att jag fick Ig på matte nationella det känns så lite si så där men jag ger gärnet nu alltså tänker fan i mig inte gå om! så mina dagar lär ju bara innehålla plugg(?) kanske inte bara plugg men aa..
Idag har det varit skola, dagen började inte segt men jag vart as trött när jag var påväg till antonia, hon mötte mig på busshållsplatsen sen drog vi oss mot ellen men hon hade tydligen försovit sig så vi kom lite sent till SOn men vi hade ju som ingen lärare där för vi skulle jobba på egenhand så det var rätt så chill bara där!
Efter ''SOn'' så hade vi engelska som jag fortfarande inte har gjort, jag skulle ha läst ut boken och gjort en poster men det ända jag har gjort är att läsa ut min 80 sidor stor text barnboks bok.. känns inte bra.. men det är bara så jävla dryygt att ha skola nu när solen är här lixom, när man kan vara ute och njuta av vädret. sitta röka äta glass och få en rejält ful bränna.
Efter skolan så for jag,antonia,ellen,mjau och joanna till stan men sen var det bara jag och antonia kvar är det ovanligt?
Men sen vid 4 så kom mamma och pappa till stan för att köpa kläder till uppvisningen som är imorgon. så tagg på det!
Känns bra att spendera 1000 svenskakronor på sig själv, men det bästa är att mamma pejjar!
nu sitter jag här vid datorn och gör ingenting hahahah

Love and kisses Semhar


it is true, no joke

Hej bloggen!

Det skulle egentligen bli idol idag men så vart det inte, jag orkade inte kämpa när jag väl inte hade åldern inne men nästa år då jävlar säger jag!!
 Så man dag hade en jävlig seg start först ringde Alexandra kl elva och väckte mig sen när hon la på så då tänkte jag somna om men nejnej då ska marre smsa mig så då orkade jag inte sova längre då hade jag ju som redan vaknat satte mig vid datorn chillade sen vid 1 tiden får var jag hoss marre och chillade, eller chillade och chillade.. vi skulle ''fixa'' hennes soffkuddar och det tog sin tid men vi fick iaf till det sen så gick vi ut i solen solade och efter det så hade jag dans så jag for till dansen mötte alexandra hon tog en cigg och då var det dans som gällde och på dansen så gick det åt hellvete! eller det gick bättre på funken än vad det gjorde på streetjazzen men nog om det efter danserna så kom antonia och ellen till dansskolan, och efter ett tag så var det bara jag och ellen kvar så vi for till öbacka där några grillade men stannade inte så länge, det var min dag!
Hare bäst ingen protest!
Love semhar


jag suger på att komma på rubriker.

tjatja!

Jag håller mitt löfte så nu skriver jag ett inlägg!:)
Idag har jag inte gjort så mycket,har bara chillat framför teven och datorn, känns konstigt eftersom jag har varit ute varje dag typ så nu har jag varit hemma, men det behövs.
Snart ska jag till någons bröllops ''fest''(?) så jag har gjort mig i ordning, så ska jag snart dra dit får se hur länge jag blir kvar det beror på om jag känner någon där som är i min ålder!
Och mitt hår har blivit inte långt men det har växt så det är bara ett + men jag ska ändå klippa mig till sommarn, eller så kommer jag bara göra det tunnare vi får se hur det blir med det!
När jag väl pratar om hår så är det inte länge kvar till balen jag har hittat en klänning från MQ nu är det bara att köpa, men mamma vill se hur den sitter först så då blir det väll stan med mamma, det är ju nice om man får ngt som jag oftas får såatt det är bara att tagga!:)
Men nu ska jag dra, pussar på alla och ha en trevlig lördags kväll!:)
/s

1a maj!:)

tja!
jag har haft ett litet uppehåll här i bloggen som ni kanske har märkt men nu ska jag iaf försöka skriva dagligt!
Kan ni förstå att det redan är 1maj? för det kan jag inte helt sjukt det var fan mars alldeles nyss men tiden går fort när man har kul visst är det så man säger?.. Min valborg var helt nykter inte ens en droppe alkohol känns fan bra, nu ligger alla bakis och jag vet inte vad ,så kommer jag helt tagg på vädret hahah! det är fan 12+ redan och klockan är bara halv 11 typ. så det lär bli att gå ut på en promenad eller gå till en kompis får se hur det blir!
Igår var det skola som vanligt då, ingenting speciellt hände vi hade lektioner och på rasterna satt vi ute och bara njöt av solen. det var nice, sommaren är här och det ska man vara jävligt glad för ska jag säga er! för vi här uppe i umeå iaf uppskattar solen när vi väl får den haha!
Men nu ska jag ta det chill lyssna på musik sen blir det att hoppa in i duschen.
och här får ni en bra låt också!:)
Pussar så länge

RSS 2.0