det är det som kallas dagen

what's poppin'?
jag gör absolut ingenitng, är bara social på msn och grejer!
jag känner mig otroligt onödig ,jag har på EN dag gjort bort med hundralappen, och det är bara på onödiga saker som cigg, chai latte,buss till antonia och glass. det gick på hundra spänn asså aa, det är fantastiskt hur bra jag är på att spändera pengar det är sikkat!
Idag har det varit skola och stan alltså en vanlig semhar dag, det finns hur snygga kläder på gina nu! helt sinnes.
Pappa kommer hem kl 8 och för att vara helt ärlig så är jag inte så tagg på det, för han är verkligen ALLTID på mig när det gäller skolan så nu ska jag vara duktig och försöka hitta bra fakta till min SO grej hahah!
men hare underbart!
Love semhar

ETT misstag kom igen nu!

vilken dag det har varit idag! fick reda på vad jag fick på svenska nationella jag fick G iallafall och på Biologin fick jag ett poäng över G gränsen så slank undan den här gången.
Me nu till det negativa Otto kanske har fått sparken, asså det får bara inte hända, han är nog den härligaste läraren jag någonsin har haft och så ska han få sparken... Kom igen umeådansskola alla göra misstag ellerhur? bara för att han fel så behöver ni inte sparka honom, eller har jag fel? so what han var med i en reklam för balettakademien han är fortfarande en bra dansare.. rätta mig om jag har fel, som jag vet att jag inte har!
Hanskoregrafier är bara helt sikkade och bara allmänt grymma!
jaja, men nu ska jag dra mig från datorn
love semhar

det får inte vara så

för ett tag fick jag ett sms av mjau  där det stog precis så här omgomgomgomgomg älsklinggggg idol kommer till umeå den 3maj då ska DU dit, jag och antonia ska stå där och heja på dig<3 FAN VA TAGGATTTTT..
För er som inte vet är det typ min stor dröm! för att jaa.. jag ÄLSKAR att sjunga helt enkelt, men för att kunna vara med så måste man ha fyllt 16 innan den 1 maj, och jag fyller 16 den 6okt! tror ni jag orkar, men det är ändå konstigt, ska kolla igen bara för att vara säker
pussar på er alla


Måste skivas ner i historien!

jag måste bara skriva ett inlägg lite fort, har svenska just nu skriver om en bok. Men det var inte därför jag skriver just nu utan på idrotten så gjorde JAG ett mål, alltså fotboll. jag som inte ens är intreserad av fotboll.. eller jag är intreserad tycker det är as kul att kolla på med att spela det är fan inte min grej, men det var det idag!
Har biologi prov idag, och ja vad ska man säga jag kan inte ett piss kanske? Kag har verkligen pluggat men det fasnar ingenting! Nu är det bara att hoppas på ett G, eller ett G- det är alltid något!
men nu ska jag plugga eftersom jag har prov snart.
Kisssess!

det här inlägget är ingenting att skoja om.. bara svammel

vakna för ett tag sedan.. för att vara exakt så vaknade jag för 25 minuter sedan aja, Idag blir det skola som vanligt och läxxxiiss eftersom jag har prov, jag säger det igen PROV:O på torsdag om genetik. om ngn är bra på det säg till så kanske  ni kan hjälpa mig, men på läxxiss så kommer min biologi lärare att hjälpa mig har jag bestämt! eftersom jag inte kan ett jävla piss, och jag fan inte få IG i biologi för det har jag aldrig haft!
Jag försöker verkligen blogga så mkt jag kan men det är inte lätt när man har dataförbud, men som tur är så är det bara några dagar kvar, tills den 1a April, och det påminner mig att antonia fyller år snart åhh vad jobbigt, får hoppas att jul traditionen äver gäller födelsedagar! emh, med jul traditionen menar jag att vi inte köper något till varann! , annars får jag väll frågade henne snart! okej, men nu vet jag inte vad jag ska skriva länge men jag skriver KANSKE under dagen annars blir det imorgon morron. om pappa inte e hemma.
KISSESS!! 

det var ett tag sen!

det car ett tag sedan jag skrev sisst men nu har jag tid.. och för att mamma och pappa inte är hemma. dom här senaste veckorna har jag inte gjort så mycket som ni kan förstå eftersom jag inte har fått gå på stan men i lördags så köpte jag ett par gladiatorskor!  och nu gäller det bara att tagga sommaren så jag kan använda dom också! Idag är det skola som gäller as always om man säger så! Vi ska tydligen se på en SO film i 3 hela timmar och ja, det är mindre tagg om man säger så, fast det är ju bättre än skriv-lektioner såatt..
Nu har jag ingenting att skriva skriver kanske på skolan PUSSAAR så länge!

kommer inte att blogga på ett tag nu tror jag!

jag kommer inte kunna blogga denna vecka eftersom jag egentligen inte får använda datorn, jag har inte gjort så mycket dom här dagarna, var på stan i förrgår och ja, jag gjorde någonting dumt och då vart polisen inblandade, mer säger jag inte så under denna månad får jag inte använda datorn, får inte gå på stan förän dom liter på mig, men det är någonting man får ta! Men en possitiv sak är att man kommer att betala streetjazzen eftersom hon äntligen har fattat hur mycket dans betyder för mig! det är typ det ända possiviva men nu ska jag dra..
HARE BÄÄST sålänge!

jag vet fortfarande inte vad inlägget ska heta

Idag har det varit en chill dag, varit hemma ochdegat framför datorn varit social på msn och apb. jag känner att dethär inte har varit den mest nyttigaste helgen eftersom jag har bara på dom här 2 dagarna ätit pizza,godis,kladdkaka och en kebabtalrik! så ja.. man kan inte säga att jag är den nyttigaste personen, jag kan bara inte motstå det är så jävla gött men nog om mat, imorgon kanske jag skulle vara med alexandra får se om vi hittar på ngt.
Men nu ska jag tycka synd om mig själv eftersom jag har ätit mig själv alldeles för mätt så nu har jag ont i magen, ska kanske ta en till kladdkaks bit?.. nej semhar det får du inte!
pussar!

vilka rubriker föredrar läsarna?

bloggade inte igår för att min dator dampade och för att jag kollade på film på hela dagen , värd lördags kväll ellerhur? Kände mig så otroligt nyttig igår det enda jag åt på hela dagen var pizza och godis, pratade i telefon och var bara allmänt chill om man säger så! Kollade på punk'd, the hills, 90210, a cinderella's story( vet inte hur det stavas) och leagally blonde som jag ÄLSKAR, jag vet att jag gillar typiska ''tjej filmer'' men jag är en tjej så vad tror ni?

Idag vaknade jag av att den jävla telefonen ringde hela jävla tiden, tänk er att bli väckta av en telefon klockan 11 och jag som somnade vid 2! sen så sjöng min sis i duschen och hon sjunger inte så speciellt bra såatt det var bara värre! men nu ska jag sluta klaga det här är typiska I-lands problem som min lärare alltid säger, det värta är ju att det bara är sanning.
Men nu ska jag ut för det är tydligen bra väder.
Ha en underbar dag.. KISSES!

RSS 2.0