I am so sorry!

har inte skrivit på ett tag men jag har inte haft något att skriva om.. I torsdags var det en konstig skoldag eftersom det vart bråk i klassen och det är = att en kille i min klass slog en av mina bästa kompisar och ja.. efter det så hade vi biologi som jag inte gick på för att jag inte orkade såatt... och sen så hade jag dans!! som alltid är lika kul eftersom det är dans lixom och att vi har otto är bara ett plus i kanten! Antonia missade dansen eftersom hon är i kramfors och då missade hon också ottos mage! och tro mig när jag säger att det är någonting man måste se, den är så otroligt snygg, ryggen var väl helt okej den var ju som inte ful och inte jätte snygg om man säger så!
Igår hade vi bara 2 lektioner som bestod av So och engelska... jag fick G på so provet och så är jag klar med Engelska häftet som är till nationella så I'm ready to do the test! efter skolan så for jag och marre till stan och bara checkade läget lixom! det var nice efter stan så for vi till marre och efter typ en halv timma eller något sådant så for vi till rex och åt middag! pappa hade ringt mig 18gånger, kanske inte precis med det var någonting sådant så han var ganska pisst på mig när jag kom hem! hahah! men vafan I don't reallt give a shit!
Och nu när jag väl kommer ihåg så min statistik har sjunkigt som satan så säg gärna till om jag ska lägga upp bilder eller om jag ska sluta svamla vad som hellst!
Men nu ska jag dra KISSES!

this is my day, how were yours?

tjahtjah!
Idag har faktiskt jag haft kul, men det är såklart om man tänker bort skolan, som alltid! Efter skolan så fixade jag,alexandra och antonia oss dvs att vi sminkade oss.. för er som inte fattar. Sen så for vi till stan kirrade cigg åt antonia så då for vi till kungsan och såg lina på max så då for vi dit och var sociala när vi just hade kommit fram till lina så såg antonia amanda så hon for till henne och så vara det bara jag ,lina och alexandra kvar men det var inte så länge för sen efter typ 5 min så stack lina och då for jag och Alexandra till hemköp köpte godis! alltid lika gott. efter att ha köpt godis så for vi till gina tricot där antonia och amanda befann sig träffade vi dom, och då skulle alexandra dra så då var det bara jag,antonia och amanda kvar så vi for till skopunkten, som btw har fått in snygga skor, men tillbaka till ämnet..  kollade skor ett tag sen for vi upp till HM och då stacka amanda, så jag och antonia kollade på kläder och smink, och när vi ändå var i MVG så köpte antonia en chai latte som är så OTROLIGT gott enligt mig. gick ut på en rök och sen for vi till umedansskola kollade när otto hade lektion, och han är så otroligt snygg, jag svär om man ser honom så är de det ända man tänker på..  som på dansen när jag har lektion med honom jag kan verkligen inte foka på dansen jag kollar bara på honom, så det kan vara därför jag aldrig sätter stegen, och hans dialekt så jävla snygg det är typ en blandning av stockholmska och skånska helt jävla snygg alltså.. jag vet det låter inte snyggt men ni ska bara höra han lixom!
känner hur jag svamlar på om otto här men whatever lixom!
Fan vad pinsamt om han skulle typ läsa detta inlägg, jag skulle dö! men jag tror inte att han läser bloggar direkt såatt det är nog lungt.. får vi hoppas men nu ska jag göra någonting annat.



jag vet att vi är heta!


vad ska inlägget heta?

Sitter på läxiiss just nu och gör absolut ingenting, ska plugga so snart.. alltså när jag orkar.
Dagen har varit så otroligt ovärd, hade hk sen så hade jag lunch och efter det har jag haft hål gick inte på idrotten så jag och lina beslutade oss för att lite kul och det gick lite överstyr kan jag säga, jag började hänga med i hot N' cold och ja.. jag fick in känslan kan man säga! Efter det så hade vi EV som jag aldrig går på så jag, Alexandra och Antonia såg på AA det var fet nice kan jag säga, jag som tyckte att det sög har börjat komma in i serien lite mer, och nu är det läxiiss men nu ska jag plugga so!.. eller försöka iaf!
KISSESS!

det har inte varit så jätte intressant!

yoyo!  jag känner att jag inte har bloggat på ett tag nu, och det är för att jag inte har någonting att säga, igår var ganska så nice! har ingenting mer att säga om det.
Om 15 min ska jag till bussen och sen hoppa av vid antonia, ska väcka hennne och jag lär ju somna, men hoppas inte, för jag är jäwligt sliten just nu kan jag säga iaf!
Har hk första 3 timmarna, så att det är bara att försöka att tagga lite? får iaf försöka, det är värt det och eftersom att jag satsar på ett vg så måste jag verkligen skärpa till mig, rejält kan jag säga för skolan i allmänhet går åt helvete!
Nu när jag väl snackar om skolan så kan jag stolt säga att jag inte jag upprepar inte  fick IG på so provet, och det ska man fira..  dvs när jag jag pengar .
Men nu ska jag dra och göra mig i ordning har inte mycket tid på mig
pussaarr!


säger bara fyfan!

dagen har minst sagt varit tortyr! från klockan 10 till 5 har jag haft en förjävlig mensverk det gjorde så ont att jag till och med började gråta asså fyfan! det värsta var att ingenting hjälpte, drack thé och hade en grej på magen men nu är det över och det är jag jävligt glad över!
Igår så var jag med antonia efter sjukhuset så for vi till antonia och sen till alexandra och vägen dit var minst sagt äventurlig vi gick genom älven, som lät 2 gånger hur läskigt som helst! men vi kom fram som tur var! men nu ska jagh kolla på GG
KISSES!

sitter på sjukhuset!

Sitter på sjukan just nu, väntar på att antonia ska hälsa på sin farmor... tror jag att det var .efter det ska vi nog på stan antar jag men man vet aldrig vad vi hittar på:P . var ju på strömpilen men jag köpte inget frågade när din sko skulle få in gladiator skor och det får dom in om några veckor så det är bara att vänta! Juste när jag kom hem igår efter att soc hade ringt hem så hade pappa ställt fram ett glas vin till mig, ha sa bah eftersom du dricker kan du väll ändå dricka hemma också! jag bah vah? man vill inte dricka hemma när föräldrarna ser en lixom! eller är det bara jag som känner så?
Apberget funkar inte på den här datorn så det är därför jag bloggar! hah!
Jag och antonia kanske skulle se på bio får se hur det blir, ska typ hem om några timmar, såatt.. nu börjar jag svamla igen hah! har ingenting att göra så varför inte? och jag antar att ni är vane vid mitt svamlande.. eller?
är det bara jag som tycker att tiden har gått jävligt fort? det är ju fan mars snart, helt sjukt men sen är det sommar och det taggar man sönder! tänk er värme man kan gå runt med skorts och typ bikini, fyfan vad nice! typ chilla på apberget, sitta vid kajen och bara chilla braax! men nu ska jag sluta skriva!
Hare underbart!
Kisses!

och jag har sovit..

vakna för ett tag sen av att mamma ropade på mig, jag halvsov ju bara såatt... Idag ska jag följa med mamma till strömpilen och maxi, som typ ligger på samma ställe haha!? :D Somnade vid halv ett igår och vaknade halv ett så jag har sovit i tolv timmar precis, det är fan första gången jag sover tolv timmar exakt! guuuud vad jag svamlar här men aja.
Nu ska jag klä på mig och fara till maxi, det taggar man kanske får nya kläder som jag fick sist,
ska dra nu, uppdaterar senare!
kisses!

I'm a lucky bitch!

Dagen har varit helt sjuk! började med att jag och antonia var på ett JÄTTE konstigt humör på SO'n sen så aa... efter skolan så for vi till stan köpte godis och grejer sen så for vi till antonia kollade på onskan, som var fett med bra, men den var hemsk ibörjan, riktigt tragisk men sen i slutet faan vad alla vart ägda av honom, helt sjuukt bara! efter filmen så var det en rökpaus och sen var det dags för tv-spel, det heter någonting med buzz hahahha! jag söög på det men det var nice, sedan så beslutade jag och antonia oss för att dricka lite, det var något kinesiskt, helt random jag vet! men det var hur äckligt som helst och stank sataan! men det får man ta. sen for vi till stan träffade soc, berättar lite mer om det sen efter det så for vi till donken och träffade marre och company och sen ungefär vid kvart över 9 så for vi till bussen.
Men sen när jag kom hem så hade tydligen soc ringt hem och sagt att jag hade druckigt så pappa tvingade mig att stå på ett ben och såklart så klarade jag ''testet'' och blablabla, jag vart tvungen att förklara och säga att jag inte hade druckigt och jag har verkligen en sådan tur för mamma och pappa trodde på mig! hur NICE som helst!
men nu ska jag lata mig framför tven
hare gödans!

det är fet nice!

min dator har varit seg som satan så det är därför jag inte bloggade igår, min dag har varit nice slutade 10 över 1 pga att vi inte hade någon engelska, hur nice som helst! efter skolan så for jag,mjau,antonia och lina till stan, inte så oväntata jag vet, chillade ett tag kollade på kläder och bara chillade, och så tappade jag mina cigg, och det var fan FEM stycken kvar och jag har inga pengar så det blir väll att snylta jävel dom här 2dagarna hah! Efter alla stack så var det bara jag och antonia kvar så vi for och kollade på skor och kläder, fet nice! Och nu för första gången ska jag visa dagens outfit

ghj
hare nice!

så har det varit

Känner att jag inte har bloggat på ett tag så.. nu bloggar jag..? Idag börjar jag 20 över 12 men som vanligt när jag har sovmorgon eller är ledig så vaknar jag runt 8 och är hur pigg som helst så jag har ingenitng att göra just nu väntar på att Mjau ska höra av sig så jag kan komma till henne någongång, jag orkar inte vara hemma och plus så har hon mina ciggarills såatt det är ännu en andledning, men annars så blir det väl skola sen läxiis och efter det hem antar jag.
Igår så var jag på stan med mjau,lina,marre och mikaela vi skulle kirra cigg ,men såklrt vart det lite problem with the money eftersom mjau trodde att hon hade pengar hemma så hon lånade 40spänn av mig som egentligen var till cigg men när vi väl kom hem till henne så hade hon inga pengar så när vi gick ut från mjau så såg vi antonia och marcus på mjaus bakgård så vi gick dit ohc frågade om jag fick låna pengar och efter ett tag så fick jag det tack antonia(igen) så då for marcus och köpte cigg åt lilla mig efter det chillade vi bara hos mjausan.
Men nu ska jag försöka hitta kläder
KISSESS!

man vet aldrig när man dör!

Vakna för en kvart sen, och jag har redan klätt på mig OCH fixat håret, det är fan bra för att vara jag lixom!
Igår var jag och mamma på strömpilen, köpte nya kläder, klänning/tunkia, jeans-leggings och en skjorta/ tunika`?
kan kanske ta kort när jag har kommit hem från en skoldag men vi får se. Min första lektion är Fysik oj vad jag inte taggar kan jag säga! Men om man tänker bort skolan så hoppas jag att det bli en chill dag.
Tänk om man kunde planera livet! det skulle ändå vara jävligt nice eller att man visste vad som skulle hända så man inte är oförberedd, men det skulle ju ändå vara surt bah. aa, idag kl nånting så ska jag dö!, nu vet ni de så säg hejdå när ni kan lixom? bara tragiskt , men nu ska jag göra någonting kan inte dega framför dator både morron och kväll det funkar bara inte så!
ha en bra dag! /s

och ja..

Igår så såg vi inte mammut eftersom vi inte hade legget med oss så istället såg vi rosa pantern 2 och den var typ bra, lite små roligt i vissa delar, jag var typ insatt i filmen, men vafan jag var på bio och kollade på en film som jag hade betalat för, Före filmen så for jag till marre chillade ett tag, när hon hade klätt på sig så for vi till stan och åt på frasses sen kom evelyn så vi for först ner till hemköp och sen ner till hemmakväll köpte godis och sen for vi till bion.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, lär bli att chilla, för det är faktiskt en söndag såatt...
Är det bara jag som mår illa om man äter frukost? jag fattar inte varför, för om frukosten är den viktigaste måltiden på dagen så borde man väll ändå inte må illa av den precis?
Men nu ska jag typ sova(A)
talk to you later.. KISSES!


alla hjärtans dag... är överskattat!

Är det bara jag som tycker att alla hjärtans dag är överskattat?, men helt seriös det borde inte finnas en dag där man ska visa att man älskar/ gillar en person, det borde man ändå göra det varje dag, jag fattar inte heller varför vi här i sverige
 firar det  fö,r i USA har dom någon st. valentine men det har vi ju inte i sverige så.. aa ni fattar poängen?
Men jag ska iaf chilla idag och inte göra en stor grej av denna dag, för om man tänker efter så är det bara en vanlig dag såatt, jag ska gå på bio med marre och  det blir kanske mammut, någon som har sett den? Det blir mitt firande av denna dag! hahah, men nu ska jag in i duschen och försöka kamma ut mitt hår, det har seriöst blivit dreads, och nej, jag skämtar inte! helt sjukt, men ni ska jag till duusuchen
Hugs *n kisses!

blää på prooveet!!

har just gjort provet, alltså SO och det gick väl ändå ganska bra men våran SO lärare är verkligen CPPPP!!!! hon sa att vi skulle plugga på mellankrigstiden och 2 VK men det kom bara från 2 VK och jag som hade pluggat på mellankrigstiden och ja, jag kunde typ ingenting om 2 VK men jag svarade på alla frågor utom 1, hoppaass det går braa!!!
HÅLL TUMMARNA!

mina 2 dagar!

SORRYY, för att jag inte har bloggat men jag har bara inte haft någon tid alls, helt ärligt talat! i onsdags när jag skulle åka snowboard det gick bra i slutet men i början kunde jag inte ens komma upp på brädan eftersom jag inte hittade balensen och så är man körd kan jag säga! hahah, men jag lärde mig att bromsa iallafall, och jag kan åka nuu! känner mig stolt, jag är en person som inte ens åker skidor så hur fan ska jag kunna åka snowboard då? men jag klarade det ! :D
Igår var det dans och jag kan säga redan nu att det var den sämsta gången för mig dåra, jag klarade inte ett ända jävla steg, asså fitta vad sur jag vart, jag brukar ju alltid sätta stegen men nej, så ska det inte gå, man ska behöva bli arg för att man ska kunna dansen , och inte så bra kan jag kan jag säga! sen var det Öppet hus på skolan, det vaar typ chill men ändå tråkligt, det var som en vanligt rast, fast på 3 timmar men det är en annan sak, vi ssatt i pärs rum och dunkade en massa gamla låtar. sen vid nio så drog vi oss från skolan till bussen eftersom jag och antonia inte är dom som har kondisen uppe. sen kom jag hem ått middag? duschade och somnade.
Idag har jag mitt SO prov och så klart taggar jag det inte, men vem fan gör det lixom?
Jag kan det inte så jätte bra, men jag kunde inte fysiken så jätte bra heller men jag fick iaf G så vi får se hur det går, men nu ska jag läsa igenom SO papperna.
WISH ME LUUCK!


Låten är bra!

vi får se hur detta går!

Och hej jag vet inte varför jag skriver, känner väl bara för det I guess!
Jag tycker att mina tisdagar inte är värda ett piss eftersom jag bara har 2 lektioner, eller jag har 3 egentligen men jag
skippar EV för man inte får betyg i det så är det inte lönt att gå, men det är bara vad jag tycker om det.
Dagen har väll varit nice som alltid, på idrotten hade vi snö rugby? och jag kan stolt säga att jag tog ifrån ''bollen'' av Goran och han är typ agresiv så ja, jag är jävligt nöjd över min insats hahah, ni ska se mig¨på idrotten i vanliga fall jag hänger med i spelet men dom i mitt lag får ALDRIG passa mig eftersom jag får typ panik, haha!, jag är inte någon sport människa.. eller räknas dans som en sport?
sen var jag på läxiis! alltid lika trevligt att vara där och till min stora besvikelse så pluggade jag inte ett jävla piss, men det förvånar inte mig alls! men det är något jag måste jobba på asså att plugga.. känner verkligen hur jag svamlar på här men det är för att jag inte har något intressant att säga... eller jo det har jag faktiskt.
Jag ska åka snowboard imorgon och dom som ser mig åka kommer få ett gott skratt.. jag har aldrig åkt snowboard, inte en ända gång! men som tur ska antonia och joanna åka, och dom är på samma nivå som mig, alltså nybörjare. så det kommer bli kul! lär rulla ner från backen men vi får se hur det går wish me luck! I'm gonna need it!
Kissseeess!


den ovärdaste dagen, men den mest vanliga dagen!

Idag har det varit studiedag så det har inte varit någon skola. fett chill! Jag tror att denna dag är den minst värda dag på hela helgen haha! var hos tandläkaren, hade inte et ända hål är fan glad, men jag hade ett början på hål och det är ju inte lika positivt men it happens efter det så drog jag till antonias pappa också klart var hon hos mamma när jag väl va på stan och tänkte ta bussen hem så ringer hon och säger vart är du? jag bleev ju inte lite laackk på henne eftersom det var -15 grader ute pluss att det snöade men jag mötte henne vi kirrade cigg och chillade på stan, träffade seb och åt på frasses sen tog jag bussen hem.. och ja, nu är jag hemma!
Kissess!

I've been a good girl today!

SATAN VAD JAG ÄR RÖKSUGEN!!! har fan inte rökt på hela fucking helgen asså heelt seriöst jag blir fan i mig galen! jag har pluggat klart ett kapitel på SO'n idag det är typ det värdaste jag har gjort på länge.. verkligen! Annars har jag väll inte gjort så mycket idag! Imorgon så är det som sagt dags för ett tandläkarbesök taggar.. INTE. jag hatar verkligen att inte ha kontroll över vad han/hon håller på med i min mun! jag gillar det bara inte, en massa saker som är i min mun och en massa äckliga saker! Men bortsett från det så ska jag vara med Antonia som vanligt haha!, men vi har det nice med våran speciella humor!
men nu orkar jag inte blogga
kissess!

and now I know,

Först och främst vill jag säga sorry för att jag inte har bloggat på ett tag! men jag har helt enkelt inte haft tid, denna helg har varit mer plugg än vanligt sjukt!, SO prov tills på fredag och jag börjar plugga nu visst är jag duktig! känner mig hur stolt som helst i alla fall!  Idag blir det nog mer plugg och att chilla framför datorn!
Jag fick ett sms från min tandläkare som säger att jag har tid hoss honom imorgon och ja, man kan inte säga att jag är taggad direkt! men jag måste ju ändå dit jag kan nästan lova att jag har minst 1 hål, känner det på mig!
Kisseess!!

det är luuungt!

Hon ringde hem idag, asså angåede rökningen och pappa var chill så det är lugt, han trodde inte på vad ylva sa ( läraren) emh.. dagen har varit chill försov mig men kom ändå bara 10minuter försent så det är lurree! :D
Nu har jag språk HUURR TRÅKIGT SOM HELST men det får man ta!
love and peace/s

det gick bra, men du tar livet av mig!

Idag hade vi sista delen av svenska nationella som inte va så svårt om man tänker efter. Vi skulle skriva en uppsats av någon rubrik, det gick hur trögt som helst i början men den så tog det sig så det var lurre! :D Annars har dagen varit helt okej. Hade dans idag och det var hur kul som helst fick av mig min ilska på ylva, fast den är inte helt borta lixom och när jag väl är på det ämnet så har hon inte ringt, om hon ska ringa så ring men vänta inte 2 dagar jag bli fan bara mer och mer nervös för jag vet ju som inte när hon ska ringa så det blir surt och hon kan väll inte ringa nu, den är fan snart halv 10, det kanske inte är mycket men det är inte tidigt på dagen heller såatt...

Peace and love ! /s


vi får se hur detta går!

fyfan vilken dag, denna dag är fan den värsta på länge helt sjukt! Nu ska ni få höra det var på svenska lektionen som min lärare(ylva) ville prata med mig och såklart är det ALDRIG posetivt. Jag gick in i grupprummet satte mig ner och så säger hon '' det är en massa lärare som har sett dig röka innan och utanför skolområdet! så jag ska ringa hem till dina föräldrar och säga vad som pågår ( hon kanske inte sa dom orden men ungefär)
Mina föräldrar är blattar så hur fan tror dom ( lärarna) att jag ska överleva detta? det är fan en helt annan kultur i eritrea! men det fattar inte dom, nej absolut inte! Och alla lärare säger att man bara får ringa hem en gång men guess what?! dom har ringt hem till mig ett antal gånger! fan vad jag bliir laackk! vettefan vart jag ska sova imorgon men jag kommer väll på något.. hoppas jag.
Kisses!


det går såklart inte

dagen har verkligen varit hur länge som helst, på skolan hade vi hk som jag ändå beslutade att gå på efter det vare det luuunch men jag åt ingenting det var äcklig mat som vanligt och sen var det idrott vi hade klätring, jag och höjder är ingen super-match så att jag började darra och en massa när jag var några meter upp, helt sjukt hut rädd jag var! jag kunde typ inte andas så jävöa rädd var jag.  men bortsett från det har dagen bara blivit drygare efter skolan så var det läxhjälp pluggade lite so sen var det FIKKKAA!!! :) love it! efter det så for jag, antonia, alexandra till stan men jag och antonia for till dansen eftersom hon hade balett! det var verkligen hur tråkigt som helst att kolla på , så jag for och kolla på breaken som är i andra salen.. jag är så busig! (A) efter dansen som slutade 10 över 6 så for vi in till stan och försökte att hitta en utköpare, men såklart ska ingen vara på stan eller svara i telefonen så vi gick runt och letade i en och en halv timma , jag kan säga att vi inte hade turen med oss, sen for vi hem! :)
Hoppas att det går bättre imorgon! 
 
jag har verkligen börjat lyssna på darin igen! men han är hur bra som helst kisseess!

det var inte så jätte svårt:)

hade nationella alldeles nyss, det var inte så jätte svårt, det var bara läsförståelse, man hittade typ alla svar i texten. jag som hade trott att det skulle vara hur svårt som helst, menmen det var ju bra att det var lätt missförstå mig inte :D
Nu ska jag på HK'n men jag vet inte om jag orkar när jag väl tänker efter men that's life you know.
ahha!
Just nu sitter jag i pers rum! det är typ bästa rummet på hela skolan! min klass har typ tagit över det rummet.. nu bablar jag på här känner jag men ni är säkert vana vid det här tillfället! :)
Men nu så ska jag vara lite social med kompisarna.
hare bra
Kisssess!!!

it's time to do the test!

Nu är det bara att försöka att tagga nationella , ni som går i nian fattar nog vilken känsla jag har. Det är inte så att jag får ångest,eller så att jag blir nervös det är bara så att jag tycker provet är ondödigt! men det är bara vad jag tycker eftersom våran sv/eng lärare hon är verkligen sämst hon sitter och ''emhh..'' ' mar hela fucking tiden! så man lär sig verkliegn ingenting man inte visste. Och sure jag kan prata flytande svenska och visst jag är född här , men jag fattar inte grammatik jag har aldrigt gjort och kommer aldrig göra!
Så ni som går i åttan kanske sjuan lär er grammatik och va inte ett IG barn det blit värre i nian för då måste man jobba upp alltig, tro mig jag vet!
Idag så är det ju skola självklart och efter det så blir det nog Läxhjälp och där blire det nog att plugga till SO provet.
Jusste jag ska satsa på VG för då får jag ett par nya skor av mamma:)
Alltid  värt:)
men nu ska jag tagga vidare pussar!

livet är en fest och du är bjuden baby!

jag har fått i uppdrag att hjälpa min baby att lägga in youtube klipp på bloggen,hon suger så jag får ta tag i det här! hihi passar på att skriva några rader nu,älskar dig semhar!

keep it real with me.

Dagen har varit ganska nice, om man tänker bort SO'n som var hur tråkig som helst men det får man ta när man går i skolan, finns inte mycket annat att förvänta sig! Om man tänker bort skolan så har jag varit på stan med Antonia och Lina det var typ nice! humorn var verkligen på topp ett tag. Lina var hyper och jag var hyper-trött? Vi var på H&M antonia köpte en tröja åt sin syster. Sen så for vi till bianco? är inte säker men vi var där iallafall som har fett snygga skor där helt sjukt, men tänk om man bor i sthlm jag skulle go crazy, för er som inte vet så ÄLSKAR jag skor, det är sjukt! men som vanligt har jag ALDRIG råd att köpa dom så :(. Sen vi slutet av ''dagen'' så for vi till donken och tiggde lite pengar, vi fick faktiskt 10kr som antonia tog till buss! :), efter donken så var det umeådansskola men efter det var det FIKA, typ det bästa på dagen haha! :D kisseess!

got nothing to do

Och ja, jag är uttråkad, idag har det varit en vanlig helg dag för mig. Varit hemma och chillat ,valt gymnasium var inte så speciellt svårt eftersom jag vet, eller hoppas på att jag kommer in på mitt första handsval som är IB på östra. Men nu ska jag äta glass hugs N' kisses

RSS 2.0